Over ons:

Boomkwekerij J.W. Verhoef is een kwekerij in Lexmond, centraal liggend in het land op een kwartiertje rijden vanaf Utrecht.

15 jaar geleden zijn wij begonnen met het kweken van voornamelijk haagplanten: verschillende soorten Coniferen, Laurieren, Taxus en Hedera`s. De lichte kleigrond van de rivier de Lek waarop wij kweken, is uitermate geschikt om de beste kwaliteit haagplanten te produceren.

Inmiddels kunt u bij ons ook terecht voor tal van andere planten.

De afzet van ons bedrijf is heel breed, van hoveniers, groenvoerzieners, tuincentra`s tot exporteurs en nu ook steeds meer particulieren die de weg naar de kwekerij weten te vinden.

Bent u een bedrijf in het groen? Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen of om op de kwekerij kennis te komen maken.

 

Voor particulieren is er de webshop, hierin voeren wij een assortiment wat beschikbaar is op dat moment, hierdoor heeft u direct een goed overzicht van wat wij hebben, wat de prijs is en kunt u het direct bestellen.

Uiteraard bent u als particulier ook welkom op onze kwekerij om de planten te komen bekijken en te kopen.

Op vrijdag en zaterdag zijn wij open voor particulieren, wilt u op een andere dag langskomen dan graag even een afspraak maken.

 

 

Jan-Willem Verhoef